USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[28 Жовтня 2015 13:28] VG: Підкажіть, будь ласка, сайт, де я зможу перевірити, чи не було якогось судового рішення щодо мого майна (квартири). Ситуація така: чоловік має кредит в банку, накладений арешт на його житло. Ми одружилися вже після того, як у нього був суд із банком. Склали шлюбний договір. Потім я придбала за власні кошти 1-кімнатну квартиру. Оформила на себе. Але все одно переживаю, щоб банк не забрав і мою квартиру. Ми живемо в Україні, і тут можливо все. Знаю, що по кредитах і заставному житлу приймаються судами рішення навіть без повідомлення позичальників. Як сніг на голову. Чи існує такий сайт, щоб можна було подивитись по своєму ПІБ всі судові рішення, що були прийняті щодо мене (якщо були взагалі).

Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Таку інформацію зможете отримати на сайті reyestr.court.gov.ua/ - відкрита для загального доступу база даних судових рішень Верховного Суду України, вищих спеціалізованих, апеляційних та місцевих судів. У вашому випадку слід в графі "пошук за контекстом" ввести адресу Вашої квартири, і тоді висвітляться всі наявні судові рішення щодо неї.
Коментарів: 1
тетяна Показати IP 28 Жовтня 2015 15:59
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, чи може секретар сільської ради завірити нотаріально згоду від директора фг на відчудження земельної ділянки яка знаходиться в нього в оренді, якщо ця згода надається сільській раді на виготовлення технічної документації із землеустрою. .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus