USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[17 Листопада 2015 00:00] Андрій: Добрий вечір. Старенька сусідка пише заповіт на сусіда, мені 36 років. Після смерті старенької минає два роки, сусіди передають мені заповіт, в якому земельна ділянка з хатиною в ветхому стані. Я звертаюсь з ним до державного нотаріуса за місцем проживання сусідки, нотаріус дає мені лист з відмовою і посилає до суду, і ще радить зібрати на суд сусідчиних дітей. Я цікавився, у неї четверо дітей старшого віку, один з них вже помер.

Порадьте, будь ласка, як мені бути, як зібрати її дітей, які живуть невідомо де, і як вирішити це питання. Щиро дякую за відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго дня! В цьому разі краще звернутись до суду з позовом про визнання права власності на спадкове майно, і відповідачем поставити орган місцевого самоврядування по місцю знаходження хати і земельної ділянки. Дітей краще не кликати, повідомивши, що про них нічого не знаєте (думаю вони не прийняли вчасно спадщину і не переймались долею своєї покійної матері).
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus