USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[18 Листопада 2015 14:04] Марина: Добрий день. Ми будівельна компанія, яка виконує підрядні роботи, хочемо, щоб наш замовник розраховувся з нами квадратними метрами замість коштів. Чи можливий такий обмін? Яким чином це потрібно оформити.

Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Це можливо оформити в договорі на виконання підрядних робіт, на підставі якого Ви здійснюєте будівництво. Зокрема це вказати в розділі, який регламентує порядок проведення розрахунків. Також можна у вказаному договорі на виконання підрядних робіт можна зазначити, що порядок розрахунків обумовлюється іншим договором. Відповідно тоді укласти окремо із замовником будівництва (забудовником) договір, який посвідчуватиме ваші майнові права на збудовані квадратні метри (інвевтиційний договір, договір про пайову учать, договір придбання майнових прав) із зазначенням, що оплатою за таким договором слугуватиме еквівалент вартості Ваших послуг за будівництво.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus