USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[20 Листопада 2015 15:49] Надія Василівна: Ми проживаємо в багатоквартирному будинку Луцька. Хочемо утеплити за свій кошт північну стіну квартири на 9-ому поверсі, яка обернута до сусіднього будинку. Письмову згоду більшості жителів отримали. Чи має право голова ОСББ перешкоджати роботі з утеплення? Які повинні бути наші подальші дії? Будинок без якоїсь архітектурної цінності. Дякую за відповідь.
Відповідь юриста:
Звісно, бажано отримати згоду правління ОСББ щодо утеплення будинку. Якщо ж він опирається цьому, можливо, зібрати власників квартир та іншої нерухомості та прийняти рішення на зборах більшістью голосів (можна і не збирати всіх, а отримати таку згоду шляхом письмового опитування). Так буде правильно.

Можна просто взяти і утеплити фасад без згоди голови ОСББ. Звісно, він може лякати визнати через суд Ваші дії неправомірними, однак реально нічого Вам не зробить.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus