USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.92
Запитай юриста
[26 Листопада 2015 18:36] zelins7: Я розлучився, (причину не вказую). З дружиною домовились про усі формальності (поділ майна, з ким будуть діти.....) Питання в наступному. Квартира на час одруження була власністтю моїх батьків. Згодом вони оформили мені дарчу (наскільки я дізнався з ЦПК) поділу з дружиною вона не підлягає....
Але питання в наступному.
Дружина категорично відмовляється знятись з прописки у моїй квартирі. Чи маю я право виписати її звідти без її згоди? (ми вже розлучені згідно з усіма судовими та завіреними документами).
Питання в тому, що вона мені ставить ультиматум в тому, що я не зможу її виписати, оскільки там приписані діти. Так мені навіть смішно стало.... Діти і мої також, і я їх не збираюсь нікуди виписувати...
Відповідь юриста:
Доброго дня! У цьому випадку це залежить із ким за рішенням суду, чи за договором про утримання дітей, мають проживати діти. Якщо за нею, тоді можлива тяганина щодо її виписки. Однак в той же час, якщо вона там фактично не проживає, і діти знаходяться разом із нею, тоді можливо в судовому порядку визнати її такою, що втратила право користування житлом, і, відповідно, скасувати реєстрацію її місця проживання.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus