USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[10 Грудня 2015 09:48] Дмитро: Доброго дня! Мене звати Дмитро. В мене машина на польській реєстрації. Перетинаю, щоп’ятий день, зараз був на лікарняному, бо працюю ще на державній роботі, і був вимушений пройти курс лікування. Зараз закінчується мій лікарняний, які мої дії на кордоні?
Відповідь юриста:
Так, розумію. Ви не встигли вчасно виїхати (в 5-денний коридор), залежно від строку наскільки пропустили цей коридор. Якщо до 10 днів, то можете виїхати черезі інший пункт перетину кордону (наприклад, якщо заїхали на авто через Ягодин, то виїдте через Устилуг), і це не буде порушенням митних правил. Якщо ж це накладно, або більший термін, слід отримати лікарняний, і звертатись до митних органів із заявою, де розписати, що хворіли, долучити лікарняний лист і т.п. В такому випадку все має обійтись, і Ваш невчасний виїзд не буде рахуватись порушенням митних правил.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus