USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[11 Січня 2016 18:37] Світлана: Доброго вечора!

На початок грудня у будинку проживало двоє: жінка (власниця) та чоловік - її єдиний син. При оплаті ЖКП була субсидія і пільги (так як жінка дитина війни). Обоє були прописані в будинку.

В кінці грудня помирає син, а через кілька днів і сама жінка. Зараз у будинку проживає внук цієї жінки і, відповідно, син цього чоловіка (не прописаний у будинку.) Він стане єдиним спадкоємцем через 6 місяців. Він же і оплачує ЖКП.

АЛЕ: всі квитанції приходитимуть на ім’я жінки - власниці ще 6 місяців, а чи будуть нараховані пільги і субсидії на цих півроку, чи вже з моменту смерті власниці вони припиняють свою дію і внук має сплачувати ЖКП без урахування пільг і субсидії?
Відповідь юриста:
Доброго дня! З моменту смерті жінки субсидія припиняє діяти, і онуку слід сплачувати повну вартість комунальних послуг для того, щоб в подальшому запобігти стягнення з нього вказаних коштів як надлишково сплачених.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus