USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.92
Запитай юриста
[12 Лютого 2016 11:50] Gala: Доброго дня! Проконсультуйте, будь ласка! В мене така ситуація: маю кредитку у форвард-банку (раніше "русский стандарт") з грудня2012 р. Протягом усього періоду виплачувала щомісячно мінімальний платіж. (Вже три роки плачу). Як взяла 12 000, так сьогодні їх і винна! Куди пішли всі мої платежі за 3 роки???!
Наразі в мене скалась важка фінансова ситуація, третій місяць не маю змоги платити (народилась дитина). Я не відмовляюсь платити! Але банк не цікалять мої проблеми. Вчора подзвонили з міліції і сказали, що з юрвідділу форвард-банку на мене написали заяву. Що мені робити? Чи має право банк писати заяву в міліцію? Погрожують колекторами.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Щодо написання заяви в міліцію – то банк має право таке зробити. В той же час у Вашій ситуації слід взяти роздруківку по всіх Ваши платежах з моменту як взяли кредит і по теперішній час, договір, і тоді надати компетентному економісту або бухгалтеру для проведення аналізу стану розрахунків за кредит, і лише тоді можна судити про реальну суму заборгованості. (Не виключаю і такий варіант, що під вказаний кредит вам надали для підписання якийсь ще, наприклад, договір страхування, і при здійсненні мінімального платежу, про який Вам повідомили, ви сплачували відсотки, мінімальну частину тіла кредиту і страхові платежі. І при такий ситуації тіло кредиту фактично не зменшувалось).
Коментарів: 1
Нина Показати IP 15 Лютого 2016 16:49
Я получаю пенсию по утрате кормильца на внучку,которой в мае 2015 года исполнилось 16 лет. Пенсию получаю по доверенности,которую дочь составила на меня на время ее отсутствия. Дочь в настоящее время живет в России.Пенсию получаю с 2008 года. В 2013 году мне перестали выплачивать пенсию на внучку,мотивируя тем,что дочь,кроме доверенности должна каждый год подтверждать заявлением,что она не против, что бы пенсию на ребенка по доверенности получала именно я.2013 и2014 год дочь приезжала из России и все переоформляла. В 2015 году не было возможности приехать переоформить и пенсию перестали выплачивать. Я обратилась в Пенсионный фонд нашего района с вопросом,имеет ли право внучка сама получать пенсию,ведь у нее уже есть паспорт и она сейчас учится в училище,на что мне ответили,что нет не имеет права до достижения ею 18 летнего возраста. Законно ли это?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus