USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[23 Лютого 2016 17:40] Ira: Проживаєм у будинку, який збудували з чоловіком. Земля належить батькові чоловіка. Дозвіл він дав щоправда усний. Всі чеки на будматеріали маємо. Чи може батько забрати у нас цей будинок? Чи можемо ми стати законними власниками через суд? І чи може він його закласти у кредит?
Відповідь юриста:
Скажівть, чи такий будинок взагалі введений в експлуатацію після того як був збудований? Чи заповнено декларацію про готовність його до експлуатації та чи зареєстровано її в держархбудінспекції? Тоді зможу детальніше відповісті на Ваші запитання, які продублюйте разом із уточненою інформацією.
Коментарів: 1
Анонім Показати IP 26 Лютого 2016 16:01
[23 Лютого 2016 17:40] Ira: Проживаєм у будинку, який збудували з чоловіком. Земля належить батькові чоловіка. Дозвіл він дав щоправда усний. Всі чеки на будматеріали маємо. Чи може батько забрати у нас цей будинок? Чи можемо ми стати законними власниками через суд? І чи може він його закласти у кредит? Відповідь юриста: Скажівть, чи такий будинок взагалі введений в експлуатацію після того як був збудований? Чи заповнено декларацію про готовність його до експлуатації та чи зареєстровано її в держархбудінспекції? Тоді зможу детальніше відповісті на Ваші запитання, які продублюйте разом із уточненою інформацією. Навіть не знаю точно ,тому що все оформлено на батька,і документами займався він.Ми як довірливі діти вірили в це і не вникали в подробиці з думкою коли все закінчим то він нам це все перепише і будем оформлювати відповідно до законодавства.Знаю точно що тех паспорт не перероблений хоча проект,був.Тому що ми по ньому будували будинок. Під час реконструкції будинок був розділений на три адреси.Всі добудовані.І у двох з адрес проживають люди.Минулої осені коли ми прописувались у будинок,то використовували будинкову книгу від старого будинку.Це все що я можу сказати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus