USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[3 Березня 2016 18:31] Osocurio: Чи зобов’язаний споживач повертати кошти за субсидію після відмови від неї?
Яким нормативно-правовим актом прописана процедура субсидуванння населення?

Дякую.
Відповідь юриста:
Не зобов'язаний. Процедура субсидуванння населення передбачена Положенням про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 р. № 848 "Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива".
Коментарів: 1
Максим Показати IP 14 Січня 2020 21:04
Я служив пів року, перві 3 місяців був в учипкі а 3 місяця був зоні АТО, у мене немає ніяких документів. Тому що у мене трапилося горе пропав безвісти батько і я неповернувся служити і мені дали год умовного. Документи жінка надсилала про пропажу батька але вони десь пропали із часті і мене засудили що треба зробити, мені должні видати якісь документи.За вітповіть буду вам вдячний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus