USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[27 Квітня 2016 18:37] Валентина: Добрий день. Прочитавши відповіді на питання по субсидійях, я знайшла дещо схожі питання, але все ж вони не покривають моєї ситуації, тому все ж напишу своє запитання.
Я при оформленні (декілька місяців тому) субсидії вказала у анкеті дані усіх проживаючих (зареєстрованих) у моїй квартирі осіб. Але зараз ситуація дещо змінилась - одна людина виїхала на інше місце проживання...
Тому у мене два невеликі запитання:
1. Чи потрібно мені заново подавати або переписувати заяву на субсидію у зв’язку з вибуттям (фактичним, але він досі зарєстрований у квартирі) однієї особи?
2. Чи може, і якщо так, то яким чином, ця людина, яка виїхала на інше місце проживання, оформити там на себе субсидію?
Дякую за виділений час та відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго дня! В такому випадку для перестраховки Вам доцільно лише письмово повідомити відповідний орган соцзахисту населення, який призначив субсидію, про зміну складу зареєстрованих у помешканні осіб (надіслати рекомендованого листа, або подати через канцелярію з відміткою на іншому примірнику про його прийняття).

Людина, яка змініла своє місце проживання, для отримання субсидії за новою адресою, повинна у встановленому порядку заново звернутись до органу соцзахисту населення про надання такої субсидії, (якщо вона там являтиметься уповноваженою особою по оплаті комунальних послуг, тобто на неї будуть відкриті рахунки по оплаті таких послуг), або їй слід буде ініціювати питання такого звернення особою, на кого відкрито особовий рахунок по оплаті комунальних послуг.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus