USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Запитай юриста
[21 Січня 2015 14:41] Ярослава: Доброго дня!
Чоловік моєї сестри хоче виїхати на заробітки до США і вимагає від неї дозвіл на виїзд (каже, це необхідно для оформлення візи????).
Сестра підозрює що він має борги і побоюється, що після того, як він поїде, банки та інші фіз. особи почнуть через суд вимагати від неї повернути борги.

Зараз вони не живуть разом але не розлучені (він не дає згоди на розлучення), дітей не мають, спільного майна теж. І взагалі, навіть без дозволу, якщо він кудись виїде чи зникне, чи може хтось предявляти до неї якісь вимоги щодо його боргів? Дякую.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Ваша сестра може нести майнову відповідальність лише за ті зобов'язання, за які вона могла поручатись. За будь які інші борги чоловіка вона відповідальності не несе.

А питання щодо дозволу дружини на виїзд - це формальність, яка передбачена консульськими вимогами США.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus