USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Ford Setina за сотню: як виграти авто американських копів

15 Квітня 2024 14:32
Донатиш 100 гривень – виграєш машину. Такі розіграші в Україні стають усе більш популярними. Цього разу у волинян і не тільки є можливість усього за сотню виграти автомобіль, яким їздили американські копи.

У Луцьку не вперше розігрують автомобіль на ЗСУ. Тільки от цього разу шанс на виграш – всього сотня гривень, ідеться в сюжеті «12 Каналу».

Ігор Маковський – у минулому будівельник – за два роки волонтерства автівку за донати виставив уперше. Починав же, пригадує, з найнеобхіднішого для бійців.

«Це були харчі, речі, як-от шкарпетки, білизна, все необхідне. Ми починали з самого низу. Спочатку люди згуртувалися самі та зносили все. Тому не треба було оголошувати жодних зборів. Люди несли, і ми це збирали та завозили хлопцям», – говорить Ігор Маковський

Волонтер зауважує: згодом більшість людей ніби охолола. Чоловік пояснює це двома причинами: «Вони почули, що ЗСУ тримають рубежі, дають опір оркам, і зрозуміли, що можна трошечки видихнути. Багато корупції в державі. Людей це розчаровує. Люди віддають свої кровні кошти, які заробили своїми мозолями, а держслужбовці розкрадають їх, це людей дуже вибило».

Ігор Маковський особисто контактує безпосередньо з бійцями. Чого тільки не возив на передову: «Бронежилети, тепловізори… Що ми тільки не завозили туди. Практично все. Ну танк ще не завозили. І найважче сказати: я не можу вам допомогти, тому що немає коштів».

Тепер волонтер має надію закрити потреби завдяки поліцейському авто. Його віддав на розіграш друг-айтішник. Ідею побачили в черкаських волонтерів, які змогли назбирати для бійців п’ять мільйонів гривень. Ігор із побратимами поставили ціль: 10 мільйонів гривень. Щоб хлопцям на фронт закупитися по максимуму.

«Найперше – це РЕБи, дрони, автомобілі, тепловізори. Нещодавно до мене дзвонили хлопці та просили тепловізійний приціл. Тобто нон-стоп треба щось. Я думаю, що це не проблема для лучан, для волинян загалом. 10 мільйонів – це дрібниці. Повірте мені, якщо сьогодні тепловізійний дрон коштує 200 тисяч, то на 10 мільйонів можна придбати не так уже й багато», – наголошує волонтер.

Авто, яке розігрують, не відкатало й року. Його купували в Америці за 30 тисяч доларів.

«Це колишній поліцейський автомобіль. Він дуже потужний. Він дуже швидкий… Узагалі машина 2020 року, практично нова і дуже крута», – говорить Ігор Маковський.
Читати ще: У кухнях і гаражах: як волиняни десятками паяють FPV-дрони

Волонтер створив банку, де «Монобанк» сам буде розбивати донати в понад 100 гривень. Відповідно, шансів виграти автівку та допомогти хлопцям буде більше.

«Кожен, хто задонатить 100 гривень, буде мати один шанс отримати цей автомобіль. Якщо задонатите 200 гривень, то матимете два шанси. І так далі. Обов'язково вкажіть у призначенні платежу свій номер телефону, тому що «Монобанк» інший банк не побачить. Він тільки побачить суму», – розповідає про умови участі в розіграші Ігор Маковський.

Задонатити, а отже, й узяти участь у розіграші автомобіля можна за посиланням: https://send.monobank.ua/jar/5pLZw2FDb5.

Розіграють машину, щойно банка переступить позначку в 10 мільйонів гривень. Переможця обиратимуть у прямому ефірі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ууу Показати IP 15 Квітня 2024 16:28
Знову людей розводять на гроші
Радувець Ларіса Показати IP 15 Квітня 2024 16:40
Щось не вказано коли розіграш чи це просто розіграш??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus