USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку на Дубнівській бус на смерть збив чоловіка: водія покарали умовно

15 Квітня 2024 22:22
Винуватець смертельної ДТП в обласному центрі Волині отримав умовне покарання: водій збив на переході 65-річного чоловіка, який помер від отриманих травм.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду.

Трагічна ДТП сталася 6 грудня 2022 року неподалік будинку №26 на вулиці Дубнівській. Близько сімнадцятої години водій Volkswagen Transporter Василь З. рухався з перевищенням швидкості та через неуважність допустив наїзд на чоловіка, який переходив дорогу нерегульованим пішохідним переходом зліва направо відносно напрямку руху автомобіля. В результаті наїзду потерпілий отримав травми, які призвели до його смерті.

Про Василя З. відомо, що він є уродженцем села Бубнів Володимирського району та працює водієм автотранспортних засобів аварійно-диспетчерської служби Волинської філії ТОВ «Газорозподільчі мережі України».

Водій визнав свою вину. Він зауважив, що на момент ДТП рухався з незначним перевищенням швидкості. До того ж, наближаючись до переходу, не врахував темну пору доби та відсутність освітлення. Чоловік розкаявся у вчиненому, зазначивши про добровільне відшкодування моральної шкоди потерпілій. Також він повідомив, що керування транспортними засобами є єдиним джерелом доходу його сім`ї, оскільки дружина має інвалідність третьої групи та не працює.

Потерпіла не мала претензій до Василя З. Вона просила суворо не карати чоловіка та не позбавляти його водійського посвідчення.

Врахувавши усі обставини, суд призначив винуватцю смертельної ДТП покарання у виді чотирьох років позбавлення волі, яке зрештою замінив на два роки умовного терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Спиридон Показати IP 16 Квітня 2024 08:20
Відкупився. Що за дружина. Вбили її чоловіка, просить не судити. Жах.
Василь Показати IP 18 Квітня 2024 20:01
фамілія судді?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus