USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Їхав 100 кілометрів на годину: водій Mercedes, який на смерть збив велосипедистку в Луцькому районі, відбувся умовним

2 Березня 2024 21:44
Умовне покарання отримав водій легковика, який у грудні минулого року на смерть збив 44-річну велосипедистку.

Вирок ухвалив Ківерцівський районний суд.

ДТП трапилася 19 грудня минулого року в селі Карпилівка. Водій Mercedes-Benz Дмитро М. близько 20:00 рухався вулицею Незалежності зі швидкістю орієнтовно 100 кілометрів на годину, не виконавши вимоги дорожнього знака «обмеження швидкості 40 км/год», а також обмеження швидкості руху в населеному пункті.

Тим часом попереду в попутному напрямку їхала велосипедистка. Маючи можливість завчасно виявити її рух, водій легковика не зменшив швидкість та наїхав на жінку. Потерпіла отримала травми, які виявилися несумісними з життям.

Дмитро М. у суді підтвердив усі обставини ДТП, яку вчинив, визнавши свою вину. Потерпілі просили суворо не карати водія та не позбавляти його волі.

Обираючи міру покарання, суд також врахував молодий вік обвинуваченого, позитивну характеристику Дмитра М. за місцем проживання та як члена Церкви Християн Віри Євангельської П'ятидесятників.

Зрештою винуватцю смертельної ДТП суд призначив покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на три роки, яке замінив трирічним іспитовим терміном.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Радувець Ларіса Показати IP 2 Березня 2024 23:41
Добре брати штунди занесли штунді судді!!!
Were Показати IP 3 Березня 2024 00:09
нереальне Боже чудо, суд за вбивство випускає гуляти
ігор Показати IP 3 Березня 2024 09:26
та тих хитро зроблених і в армію не беруть і вбивати людей дозволяють на дорогах, і торгувати гуманітаркою можна під час війни. Дивіться скільки магазинів гуманітарки по Луцьку які вільно нею торгують без будь-яких чеків чи облікових документів. І всі на це закривають очі.
Ще не зовсім свідоми Показати IP 3 Березня 2024 11:43
Щось не чулося мені, що в це село загиблих Захисників привозили. А карпилівці разом зі всіма на фронті, чи "полюби ворога свого"? Цікавинка
Ще не зовсім свідоми Показати IP 3 Березня 2024 14:20
Колись німці Кортеліси спалили. Значить, була причина

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus