USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на мініфутбольному турнірі «рубалися» батьки та вчителі. Фото

23 Листопада 2023 11:09
Запеклі матчі протягом тижня відбувалися в рамках шостого мініфутбольного турніру «Батьки & вчителі», який організував Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» спільно з департаментом освіти Луцької міської ради та Федерацією футболу міста Луцька.

Турнір стартував 15 листопада. Організатори поділили команди, які представляли освітні заклади Луцької громади, на чотири групи, де вони змагалися за півфінальні путівки. Фінальний етап турніру відбувся 22 листопада в обласній ДЮСШ.
Як зауважила голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльоди, турніри з різних видів спорту на призи Фонду вже традиційні, найчастіше їх проводять для учнів шкіл Луцької громади.

«Зазвичай за призи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» на різноманітних турнірах змагаються діти. Але також ми мали запит на проведення мініфутбольного турніру серед батьків та вчителів. Вони власним прикладом показують дітям, як тримати себе в гарній фізичній формі, мотивують до занять спортом. Дякуємо батькам та вчителям, які взяли участь у турнірі», – сказала Катерина Шкльода.
Отож, третє місце на турнірі «Батьки & вчителі» посів ліцей №22, який у матчі за бронзу обіграв суперників з ліцею №24.
У чемпіонському матчі зійшлися команди з ліцею №11 та ліцею №26. Останні вже на старті захопили ініціативу, маючи перевагу у володінні м’ячем та гольових моментах. Саме гравці ліцею №26 і відкрили рахунок. У другому таймі вони продовжили домінувати, і невдовзі гольові моменти втілилися у ще два голи. Тож ліцей №26 святкував перемогу з рахунком 3:0 та отримав золоті медалі, а гравці ліцею №11 вдовольнилися срібними нагородами.
Індивідуальні нагороди розподілили таким чином: найкращим голкіпером фінального етапу став Роман Кропива, захисником – Олександр Антонюк, бомбардиром – Микола Наконечний. А найкращим гравцем турніру визнали Ігоря Махнюка.

У команді ліцею №26 зіграв директор ОДЮСШ Дмитро Піддубний, який наголосив, що Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», організовуючи такі турніри, дає можливість батькам та вчителям показати приклад своїм дітям.

«Переконаний, що такі заходи потрібно організовувати. Захищаючи честь наших шкіл, ми своїм прикладом стимулюємо наших синів та доньок тренуватися та вести здоровий спосіб життя», –наголосив Дмитро Піддубний.
Відзначимо, що фіналісти турніру отримали спортивний інвентар для занять футболом у їхніх школах. Таким чином діти зможуть краще підготуватися до майбутніх турнірів.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 23 Листопада 2023 13:06
Нема на вас Фаріонихи на ваш лексикон !
Аааааа до Лучанин Показати IP 23 Листопада 2023 13:51
Студентів не трожь! Хай попрацюють в редакції ВН !!!
Лучанин Показати IP 23 Листопада 2023 14:02
Зверніть увагу, яка реклама розміщена на ігровому полі ДЮСШ. Ставки на спорт - це ж майбутнє для дітей.
Оооооо до Аааааа Показати IP 23 Листопада 2023 18:21
Так нема заперечень, але нехай беруть відмінників !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus