USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.77 39.95
  • PLN 9.80 9.95

Від сьогодні дозволили платити комуналку за «тисячу Зеленського»

14 Лютого 2022 14:42
Українці тепер можуть сплатити комунальні послуги та передплатити газети за кошти «єПідтримки», які видаються тим, хто пройшов повний курс вакцинації.

Про це повідомили в Міністерстві цифрової трансформації України у Телеграмі.

«Відсьогодні вакциновані українці віком від 60 років за гроші єПідтримки зможуть оплатити послуги ЖКГ, а українці від 14 років – передплатити друковані видання на Укрпошті», – йдеться в повідомленні.

Окрім цього, в Мінцифри повідомили про збільшення терміну використання коштів: тепер їх можна буде витратити впродовж 9 місяців із дня зарахування, замість чотирьох, як було раніше.

Нагадаємо, 15 листопада 2021 року президент Володимир Зеленський оголосив про можливість для українців, які отримали дві дози антиковідної вакцини, отримати по 1 тисячі гривень в рамках програми підтримки креативного, спортивного та транспортного секторів економіки.

19 січня Кабінет Міністрів розширив перелік напрямків, на які можна витрачати 1 тисячу гривень в рамках програми «єПідтримка», надавши можливість вакцинованим українцям віком від 60 років придбати за ці кошти лікарські засоби.

Своєю чергою вакциновані підлітки зможуть використати «ковідну тисячу» на позашкільну освіту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучани Показати IP 14 Лютого 2022 17:00
а до 60 комуналки не мають.
Гоцул Показати IP 14 Лютого 2022 18:05
Ото наплатять - певно, за місяців 5-6 вистачить )))))))))))))) То дуже серйозна допомога

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus