USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Волинських школярів кличуть взяти участь у всеукраїнському конкурсі малюнків

16 Квітня 2024 07:14
З нагоди Міжнародного дня захисту дітей проводиться XVІІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА-2024: 10 років українського опору збройній агресії рф». Участь можуть взяти волинські школярі.

Про це повідомили у Волинській ОДА.

До участі у конкурсі запрошуються учні закладів загальної середньої освіти України, віком до 18 років та школярі – громадяни України, які постійно або тимчасово проживають за межами України (спеціальна номінація).

Кожен учасник може подати не більше трьох конкурсних робіт. Участь безкоштовна.

Переможці конкурсу отримають відзнаки та цінні подарунки.

Читати ще: «Кольори сталі» з Волині: у парламенті Литви відбулася виставка малюнків на уламках зброї

Мета конкурсу: привернути увагу до порушення прав українських дітей, які постраждали внаслідок збройної агресії рф проти України.

Оцінювати малюнки будуть відомі державні та громадські діячі, вчені, митці, представники міжнародних організацій та провідних правничих видань.

Контактні дані Всеукраїнського організаційного комітету – [email protected], https://www.facebook.com/UkrainianCoordinationCenter.

Детальніше: http://surl.li/sphyp
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus