USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Cеріал про Чорнобиль зніме National Geographic

19 Червня 2015 22:00
Американський телеканал National Geographic Channel, що транслює науково-популярні фільми виробництва Національного географічного товариства США, зніме серіал про Чорнобиль. Відповідна інформація з’явилася на variety.com.

Відтак, роботою займеться продюсер Скотт Рудін.
Об’єктом його уваги стануть події, які призвели до аварії на Чорнобильській АЕС в Київській області в 1986 році. Водночас, в основу сюжету ляже книга «Невидимий ворог» Адама Хіггінботама.

Зазначимо, що нещодавно Рудін уклав новий трирічний контракт. Згідно з документом, вдродовж терміну його дії він буде розробляти проекти для National Geographic, FX Networks і Fox Broadcasting.

Свій погляд на «місто-примару» має і лучанин Олег Мелещук. Історію про його подорож у зону відчуження Інформаційне агентство Волинські Новини публікувало раніше.

Натомість історичні фото Чорнобиля можна переглянути тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ху Показати IP 20 Червня 2015 02:37
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus