USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Агенція регіонального розвитку Волині співпрацюватиме з чотирма областями

26 Вересня 2023 12:06
Результатом ініціативи Волинської та Івано-Франківської агенцій та спільних перемовин стало підписання меморандуму про співпрацю між Волинською, Рівненською, Івано-Франківською, Львівською та Закарпатською областями.

Ця визначальна подія для розвитку західного регіону країни відбулася в рамках Регіонального економічного форуму за участі Першого Віцепрем’єра - Міністра економіки України Юлії Свириденко та радника Віцепрем‘єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Тараса Голуба, інформують у Волинській облраді.

Читати ще: Локомотив успіху: на Волині громади закликають співпрацювати з Агенцією регіонального розвитку

Така співпраця посилить участь українських організацій в програмах фінансування Європейської комісії як традиційних програм Interreg, так і програм Європейського Союзу, що відкрились після отримання Україною кандидатського статусу – Connecting Europe Facility, Digital Europe, EU4Health та інших.

«Будь-яка ідея може бути реалізована в тому випадку, якщо вона стає ідеєю багатьох. Така коаліція дозволить отримати фінансування з тих фондів, де раніше це було неможливо, і спільно працювати над розробкою проєктів для забезпечення комплексного співфінансування із різних джерел. Ми можемо спільно залучати донорську допомогу, кредитне фінансування та технічну підтримку міжнародних фінансових організацій, виступати єдиним об’єднанням під час роботи із представниками програм та фондів ЄС», – зазначила т. в. о. директора Агенції регіонального розвитку Волині Валерія Гончаренко.

Читати ще: Регіональна політика і повоєнне відновлення: волиняни виступили на конгресових слуханнях

Головна мета діяльності Агенції – працювати над примноженням міжнародних контактів та партнерів, об’єднати владу, громади та закордонних інвесторів задля розвитку області і реалізації суспільно-корисних проєктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікавий Показати IP 26 Вересня 2023 13:04
Скільки коштуватиме це територіальним громадам?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus