USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Арсенал у гаражі: в жителя Луцького району вилучили боєприпаси, зброю та наркотики

23 Серпня 2023 12:36
Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 32-річного жителя Мар’янівки Луцького району поліцейські виявили в гаражі корпус гранати GHO-1 із запалом, пристрій, схожий на світлошумову гранату, обріз рушниці та 30 набоїв калібру 5,45 мм.

Про це повідомили в ГУНП Волині.

На місце прибули спеціалісти вибухотехнічного відділу управління, небезпечні предмети вилучили, їх відправили на дослідження.

Окрім цього, у чоловіка вилучили поліетиленовий пакунок із рослинною речовиною, схожою на марихуану. Його також відправили у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.
За фактом незаконного поводження із зброєю та боєприпасами слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.
Також розглядають питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань і за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне зберігання наркотичних засобів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Янеробот Показати IP 23 Серпня 2023 13:53
готувався до прибуття білорусів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus