USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.72 9.85

Без світла у залі та грі: «Старий Луцьк» не зумів взяти реванш у «Політехніки-Галичини». Фото

10 Грудня 2022 10:29
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» привчив своїх уболівальників до перемог у Вищій лізі, проте в Суперлізі у лучан справи йдуть не так добре. У черговому матчі чемпіонату луцькі баскетболісти не зуміли взяти реванш за поразку в першому колі від «Політехніки-Галичини», поступившись 68:82.

«Старий Луцьк» у цій грі налаштовувався лише на перемогу, адже у пам’яті була прикра поразка в Львові, та й загалом лучани вже давно не тішили вболівальників перемогами. А у день матчу головний тренер лучан Володимир Журжій дав клубній пресслужбі інтерв’ю, в якому сказав, що команда не має права скаржитися.
Через русню гру довелося відкласти на 15 хвилин, адже у залі вимкнули світло. На щастя, в організаторів був заготовлений генератор на такий випадок. А поки його встановлювали, команди тим часом слухали передматчеві настанови з ліхтариками.
«Старий Луцьк» розпочав гру доволі впевнено та був попереду 4:0 завдяки влучанням Рудакова та Дейни. Але після цього лучани дещо розслабилися й дозволили гостям здійснити ривок 8:0. Господарі поступово наздогнали «політехів» та вийшли вперед. Загалом у першій чверті на майданчику точилася рівна боротьба, але виграли її львів’яни – 17:19. У «Старого Луцька» відзначимо Рудакова, який закинув три поспіль «трьохи».
Друга чверть також розпочалася з «трьохи» від Рудакова. У цій десятихвилинці лучани були більш агресивними та поступово не лише зрівняли рахунок, а й перед великою перервою наростили перевагу до шести очок – 39:33.

Але після перерви гра пішла зовсім не за сценарієм лучан, які програли у третій чверті 14 очок. Перед останньою десятихвилинкою рахунок був 55:63. У четвертій чверті лучани також поступилися та не зуміли взяти реванш у «Політехніки» – 68:82. Підсумовуючи гру, можна сказати: якщо світло у залі відновити вдалося, то ось світлі результати луцьким баскетболістам повертати буде складніше.
Найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» став Олег Рудаков, який продемонстрував божевільну реалізацію трьохочкових (7 з 8) та оформив дабл-дабл у матчі – 23 очки, 10 підбирань. Також відзначимо капітана Володимира Коцька, якому до дабл-дабла забракло однієї передачі – 13 очок, 9 передач.

У неділю лучани зіграють завершальний матч баблу з «Київ-Баскетом».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора та ФБУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus