USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Депутата від «Батьківщини», який п'яним скоїв ДТП, посадили під домашній арешт

1 Серпня 2016 19:32
Депутат Макарівської райради Київщини Матвій Євсеєнко, якого підозрюють у скоєнні ДТП з тяжкими наслідками до 30 вересня перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом.

Про це повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець на сторінці у мережі Facebook, - пише Тиждень.UA.

"Депутат Макарівської райради, який підозрюється в скоєнні ДТП з тяжкими наслідками на Кільцевій дорозі, буде знаходитися під цілодобовим домашнім арештом до 30 вересня. Також суд поклав на нього обов'язки носити електронний засіб контролю, з'являтися за викликом до органу досудового слідства, здати на зберігання в органи державної влади документи, що дають право на виїзд за кордон", - написала вона.

Нагадаємо, у результаті ДТП у ніч на 29 липня за участю Євсеєнка двоє людей отримали серйозні травми. Експертиза підтвердила 1,85 проміле алкоголю у його крові.

Своєю чергою, в прес-службі партії ВО «Батьківщина» 29 липня повідомили, що депутат Макарівської райради Київської області Матвій Євсеєнко виключений з партії і з фракції ВО «Батьківщина» в районній раді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Михайло Показати IP 1 Серпня 2016 21:11
Невже цю скотиняку не можна було добити дрючками до приїзду поліції

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus