USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Для школярів з Луцька, які навчаються за межами міста, пропонують зберегти пільговий проїзд

28 Листопада 2019 14:44
Передбачити пільговий проїзд в електротранспорті для дітей, які зареєстровані у Луцьку, але навчаються в навколишніх селах, закликає депутат міськради.

Про це йшлося під час пленарного засідання 66-ї сесії Луцької міськради 27 листопада.

У запиті до виконувача повноважень Луцького міського голови Григорія Пустовіта депутат Богдан Богоносповідомив, що виконком своїм рішенням від 6 листопада щодо внесення змін до попереднього рішення «Про вартість проїзду в міському електричному транспорті (тролейбусі)» позбавив права на пільговий проїзд у громадському транспорті учнів та студентів, які зареєстровані та проживають на території міста, але навчаються у навчальних закладах за межами Луцька. З його слів, частина лучан віддали своїх дітей в навчальні заклади за межами міста, в навколишні села.

Для того, щоб не позбавляти лучан прав на таку пільгу, депутат закликав змінити рішення виконкому, виклавши один з його пунктів у такій редакції: «тариф на проїзд для учнів та студентів, що проживають у Луцьку, а також для інших учнів закладів загальної середньої освіти, закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студентів вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації, розташованих на території Луцької міської територіальної громади, – 2 гривні, за наявності учнівського або студентського квитка та відповідного електронного засобу оплати».

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мама Показати IP 29 Листопада 2019 09:20
а де той електротранспорт? хіба 15-ки. часто , інші 40 хв. розриву? це нормально? Їхати 10-15 хв. а дочекатись треба ще пів години. То хто його буде ждати. тільки пенсіонери.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus