USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Двоє волинян вибороли «бронзу» на змаганнях з каное в Канаді

9 Серпня 2022 08:00
Волинські спортсмени Андрій Рибачок та Юрій Вандюк отримали «бронзову» нагороду на Чемпіонаті світу з веслування на байдарках і каное в канадському місті Галіфакс.

Про це інформує Федерація каное України.

Волиняни змагалися в каное-четвірці разом зі спортсменами з Львівської області Віталієм Вергелесом і Тарасом Міщуком. Згідно з результатами змагань у фінальному запливі каноїсти подолали дистанцію 500 метрів з часом 1:40.52.

Спортсмени залишили позаду на три секунди команду з Угорщини, завдяки чому посіли в турнірній таблиці третю сходинку. Для «срібла» українській команді не вистачило менше секунди: їх обігнали спортсмени з Польщі з часом 1:39.91. «Золото» виборола команда з Іспанії з результатом 1:39.42.

Загалом збірна команда України з веслування на байдарках і каное у складі 17 спортсменів посіла загальнокомандне сьоме місце серед 56 країн, здобувши дві «золоті», одну «срібну» та дві «бронзові» медалі.

До слова, у травні 2022-го Андрій Рибачок, Віктор Свиридюк та Юрій Вандюк пройшли до фіналу Кубка світу з веслування на байдарках і каное – 2022 ICF CANOE SPRINT WORLD CUP. Волиняни є вихованцями Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus