USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Гімназія на Волині отримала новий шкільний автобус

26 Вересня 2023 20:16
Гімназії села Хорлупи Підгайцівської громади передали новий шкільний автобус.

Сільський голова Юрій Семенюк та начальниця відділу освіти, культури молоді та спорту Підгайцівської сільської ради Жанна Скороход передали ключі від нового шкільного автобусу колективу Хорлупівського ЗЗСО, інформують у громаді.

Діти та педагоги гімназії з радістю зустріли новий автобус, який із благословення настоятеля місцевого храму буде возити місцевих школярів.

«Наша мрія сьогодні збулася, у Всесвітній день мрії. Це прекрасний подарунок, який надасть можливість покращити доступ до якісної освіти. Ми зможемо забезпечити доїзд школярів, педагогів, з’явиться можливість досліджувати наш рідний край. Дякуємо керівництву громади, депутатському корпусу, відділу освіти! Низький уклін збройним силам України», – поділилася своїми враженнями директорка Ірина Тарасюк.

Читати ще: На Волині відкрили ще два «Класи безпеки»

Автобус придбали за рахунок державної субвенції та співфінансування з місцевого бюджету. Питання підвезення дітей та педагогів до закладу освіти постало після оптимізації шкільної мережі. Транспортний засіб довозитиме до Хорлупівської гімназії школярів із села Пальче. Дорогою водій також забиратиме дітей з села Покащів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Were Показати IP 27 Вересня 2023 08:14
Люди, це всього лиш китайський автобус, а не космічний зірколіт

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus