USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Головні новини»: у Луцьку з’явився новий мурал від місцевого художника

18 Лютого 2023 13:15
На будинку на вулиці Винниченка в Луцьку з’явився мурал із промовистою назвою «Головні новини». Його автор – відомий місцевий художник Юрій Чайка.

«Дякую за можливість створити для лучан і гостей мурал під назвою «Головні новини». Цей сюжет – про щоденний, щогодинний пошук хороших новин, вісточок, натяків про перемогу в цій божевільній війні. Думки людей, як рядки з газет, як афірмації, заряджають весь цивілізований світ бажаними новинами про перемогу України», – написав у Фейсбуці художник та поділився світлинами.

Читати ще:«Гарний смак мають не лише багатії», – луцький художник Юрій Чайка
До слова, Юрій Чайка – автор муралу із портретом легендарного співака, почесного громадянина Луцька Василя Зінкевича. Цю роботу можна побачити на будівлі Луцького міськрайонного суду. Також він є автором муралу з потретами Валерія Маренича та Лесі Українки.
А днями лучани помітили ще один мурал із серії «Люди міста». Це славнозвісна Тамара з центру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Кєша Показати IP 18 Лютого 2023 15:52
А може спочатку ту обдерту стіну треба було б поштукатурити перш ніж малювати? А то потім захочуть зробити ремонт фасаду будинку і той малюнок заштукатурять/зафарбують.
лучанин Показати IP 18 Лютого 2023 22:58
які зас*ані і нефарбовані стіни, луцьк стає негритянським Гарлемом а не Шейцарією. Це добре чи погано можлиао це комусь весело в цьому смітнику
архітектор Показати IP 19 Лютого 2023 05:21
А для чого ці примітивні татухи на стінах? Це показує рівень інтелекту та культури хто це дозволяє і навязує як ту попсу що грала по автобусах. Я щоразу згадую розписані радянську туалети есемесками
Оля до архітектор Показати IP 19 Лютого 2023 20:29
Ваш коментар не про культуру і не про інтелект. Архітектор? Ні, совок!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus