USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучан кличуть на презентацію книги «Люди на каві»

25 Березня 2024 06:42
Презентація книги Мар’яни Савки «Люди на каві» відбудеться 26 березня о 16.00 у луцькій книгарні-кав’ярні «Books and Brew» (проспект Волі, 8).

Авторка створила збірку прози «Люди на каві» з любов’ю безособово для всіх і особисто для кожного. Ця книжка наче «легалізує» так званий легкий жанр, але ті, хто її вже прочитав, погодяться, що серед цього легкого письма теми настільки глобальні, що торкаються самих основ не існування, а глибинного буття людини, що вміє відчувати. В ній йдеться про те, що робить людину живою і чуйною до інших. Та, насамперед, співчутливою до себе самої.

«Тож сходіть на «свою» каву зі своєю людиною, зупиніть цю мить, бо саме вона може стати найбільшим натхненням і джерелом вашої сили!» – закликають організатори.

Читати ще: У Луцьку відбудеться зустріч з Максом і Тетяною Кідруками

Захід відбудеться в рамках проєкту «Луцька літературна резиденція «Місто натхнення». Вхід вільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus