USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Лучани вшанували загиблого бійця «Альфи» хвилиною мовчання. ВІДЕО

13 Квітня 2014 22:02
Пам'ять бійця спецпідрозділу «Альфа», вбитого сьогодні сепаратистами у Слов'янську, лучани вшанували хвилиною мовчання. Сталося це під час візиту до Луцька та виступу на Театральному майдані міста кандидата у Президенти України Петра Порошенка.

Нагадаємо, сьогодні, 13 квітня у Слов'янську сепаратисти застрелили 42-річного полтавчанина, співробітника "Альфи".
«Сьогоднішнє свято затьмарене смертю українського героя – бійця «Альфи», який віддав своє життя для того, аби звільнити вулиці Слов’янська від сепаратистів, мародерів та бандитів, які захопили українське місто. Цей герой приєднався до Небесної стоні», - звернувся Петро Порошенко до лучан.

Тож, усі присутні у повній тиші пом’янули загиблого українця.


Нагадаємо, сьогодні глава МВС Арсен Аваков заявив, що в ході антитерористичної операції в Слов'янську застрелили офіцера СБУ і п’ятьох поранили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Бульба Показати IP 13 Квітня 2014 22:24
Чёж вы Беркут так не помянули. Сектанты нацизма.
Бульба(спавжній) до Бульба Показати IP 13 Квітня 2014 23:50
Ооооо у мене фейк. Пиши обдумано і не осоромлюй бренд!!!! Ти не Бульба ти Булька)))) беркут стріляв в хлопців, які відстоювали інтереси держави ( в тому числі і щоб ти ситий сидів біля компютера). А на сході зрадники і диверсанти іноземної держави. І якщо хочете то можу сказати , що зрадників ніде не люблять! Навіть Путін сказав, що зрадників потрібно знищувати! ( після питання про смерть колишнього розвідника Александра Литвиненко)! Так що робіть висновки панове! Правильні висновки!! P.s. Визначити ІР на сьогодні не складає ніякої проблеми, тому поводьтесь в межаш законів і не робіть сепаратиських та злочинних закликів! Слава Україні!!!
123 до Бульба Показати IP 14 Квітня 2014 09:42
Справді, беркут же також разом з альфою вбивав наших беззбройних братів. Яка коротка у вас пам'ять...
а вчора Показати IP 13 Квітня 2014 23:22
сцикуни з пс пробували спецпризначенців на коліна ставити.а тепер коли наші діти в війську то хероі данильчуковськи вирішили тяжкі часи переседіти в лісі під білоруськім кордоном жеручі ковбасу .ще й ряжені клоуни на конях іхню команду поповнили.там не стріляють і до військомата далеко.а по неділях будуть збирати бабулек з теремно і називати себе народом
ІВАН Показати IP 13 Квітня 2014 23:58
Аваков дозволив стріляти по так названих сепаратистах... тобто по простих людях! І чим це ця влада відрізняється від попердньої.!
анонім Показати IP 14 Квітня 2014 00:02
А в Донецьк не поїде в президенти себе пропонувати. Чи там вже вбивають! І не стидно!!
адам Показати IP 14 Квітня 2014 00:05
Це ви собі і створили цю небесну сотню для того щоб до влади і добратись!! Пора і вам до цієї сотні приєднуватись, а не в президенти балотуватись!
РОМАН Показати IP 14 Квітня 2014 08:09
Хоч Порошенко і закликав українців підтримати антитерористичну операцію на Сході України ,фактично вся Донецька та Луганська області перебувають під контролем так званих =сепаратистів=,а по-суті ,повсталих проти хунти донеччан та луганчан .Вони озброєні захопленою автоматичною зброєю. У разі застосування у конфлікті армії, існує загроза переходу її на бік повсталого народу і початку громадянської війни та реального розколу країни .Доречі,у Донецькій та Луганській областях відновлено трансляцію російских телеканалів,так що там прорвана інформаційна блокада. Вчора багатотисячні натовпи людей заполонили центральні вулиці Одеси, повністю витіснивши прихильників київської влади,аналогічна ситуація спостерігалася у Харкові .Якщо Україна хоче залишитись єдиною державою ,терміново потрібно приймати на Референдумі нову Конституцію,яка, по сут, повинна засвідчити федеративний устрій України. Про це все голосніше починають говорити українські політики,навіть такі ,як Яценюк та Луценко.
Анонім Показати IP 14 Квітня 2014 08:42
Наскількт я знаю Альфа всім складом відмовилась воювати з народом Сходу, застрелили цього бійця з невідомої машини охрещеної Регіоналівською, все це цинічна брехня аби зіткнути лобами Альфу І Схід, але не вийде Альфа це вже не якийсь прлетаріат і вони добре знають що було на майдані, соромно навіть дивитись на таку брехню, невже людей мають за таких скотів.
Анонім Показати IP 14 Квітня 2014 10:01
То "альфівці" бандити, бо вбили Білого, то герої. Політики забрехалися так, аж бридко дивитися і слухати!
88 Показати IP 14 Квітня 2014 10:37
Сектан очолить хунту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus