USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучанин вкрав у подруги матері 60 тисяч, його затримали в готелі

13 Лютого 2023 13:42
У суботу, 11 лютого, до поліції надійшло повідомлення від 30-річної жительки Луцька про крадіжку з її помешкання. Злочин було скоєно у час, коли жінка пішла до магазину.

Як повідомили у поліції області, коли жінка повернулася назад, то у квартирі були перевернуті речі, а у гаманці відсутні гроші – загалом понад 60 тисяч гривень. На місце події одразу скерували слідчо-оперативну групу поліції.

Під час спілкування з потерпілою з’ясувалося, що вона нещодавно повернулася з-за кордону, перед своїм від’їздом ключі від помешкання залишала сусідці.

Як з’ясували правоохоронці, згодом ключ забрав син сусідки і саме він може бути причетним до скоєння крадіжки. Проте вдома чоловіка не було, а зв’язок з ним відсутній.

Під час оперативно-розшукових заходів поліцейські виявили зловмисника в одному із приміських готелів. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі лучанину оголосили про підозру у крадіжці, скоєній в умовах воєнного стану, сьогодні йому обиратимуть запобіжний захід.

Викрадені гроші вилучили, згодом їх повернуть власниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus