USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцьким волейболісткам вручили нову тренувальну форму. Фото

17 Січня 2024 20:31
Луцька дівоча волейбольна команда «ОДЮСШ-Університет» отримала тренувальні форми від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Благодійники постійно підтримують молодий амбітний колектив, який виступає в Першій лізі чемпіонату України, а тому радо відгукнулися на прохання керівництва обласної дитячо-юнацької спортшколи щодо забезпечення дівчат екіпіруванням.

Також нові форми отримали чотири юнацькі колективи ОДЮСШ, які виступають у дитячих лігах України з волейболу. Загалом Фонд передав спортсменкам 72 футболки.

Нагадаємо, волейбольний клуб «ОДЮСШ-Університет» створений у 2023 році. У складі команди – студентки ВНУ та вихованки обласної спортшколи.
Читати ще: Грали 28 команд: у Луцьку визначили переможців турніру з волейболу серед шкіл. Фото

Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода переконана, що важливо розвивати та підтримувати спорт, адже це загартовує дух та тіло людини, а також сприяє популяризації України на міжнародних аренах.

«До Фонду звернулася обласна дитячо-юнацька спортивна школа з проханням подарувати футболки для тренувального процесу нашим дівочим командам із волейболу. Звісно, куди приємніше проводити тренування, коли вся команда одягнена однаково. Тоді спортсменки відчувають себе злагодженим і єдиним колективом, особливо, коли перебувають на виїздах. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» продовжує підтримувати дитячо-юнацький спорт, тому передав юним волейболісткам футболки. Бажаємо дівчатам та загалом усім спортивним командам Волині лише перемог», – наголосила Катерина Шкльода.
Читати ще: У Луцьку 200 дітей отримали квитки спортсменів. Фото

Директор ОДЮСШ Дмитро Піддубний нагадав, що вже 19–21 січня Луцьк прийматиме третій тур Першої ліги чемпіонату України, де «ОДЮСШ-Університет» зіграє три поєдинки.

«Приємно, що Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» подарував тренувальні футболки нашим волейбольним командам. Дівчата представляють Луцьк та загалом Волинську область на чемпіонатах України. Головна команда виступає в Першій лізі чемпіонату України з волейболу, молодші грають у дитячих лігах. Благодійники не відмовляють нам у проханнях, що дуже тішить. Наша співпраця розпочалася у 2022 році і триває досі. У час війни підтримка талановитої молоді є надважливою», – зазначив Дмитро Піддубний.
Читати ще: У Луцьку – новорічний футзальний турнір серед команд U-9: хто переміг. Фото

Старша тренерка «ОДЮСШ-Університет» Олена Алєксєєва розповіла, що її молоді підопічні прагнуть потрапити у Вищу лігу, але для цього необхідно перемогти в Першій. З її слів, дівчата хочуть розвиватися у волейболі.

«Це прекрасна молодь. Вони енергійні, амбітні і, що дуже тішити тренерів, хочуть усього. Не дивлячись ні на що, вони витрачають вільний час на тренування та спорт. А це нелегка праця. Можна сказати, що волейбол у Луцьку має гарний потенціал», – відзначила тренерка.
Читати ще: У Луцьку на різдвяному турнірі змагаються понад 200 дзюдоїстів. Фото

Як додала капітан «ОДЮСШ-Університет» Надія Вакулюк, форма – це свідчення того, що команда виглядає єдиним цілим.

«Дівчата щасливі мати нові футболки. Коли ми виступаємо на змаганнях, то однакова форма гарно виглядає та підсилює командний дух», – закцентувала Надія Вакулюк.
Тренувальні форми волейболісткам вручили їхні тренери та представники Фонду. Дівчата ж одразу розпочали заняття з підготовки до ігор чемпіонату в оновленому екіпіруванні.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 17 Січня 2024 22:45
Топ новина.
Анонім Показати IP 18 Січня 2024 09:57
якщо це топ-новина, тоді " Х'юстон, у нас проблеми..."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus