USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Майдан біля вокзалу розділять навпіл. ФОТО

23 Травня 2012 17:34
Невдовзі на Привокзальній площі в Луцьку з’явиться роздільна смуга із газоном або клумбами. Нині роботи над реконструкцією майдану тривають.

Робоча нарада з приводу реконструкції Привокзальної площі у Луцьку відбулася 23 травня.

Учасники наради на чолі із Луцьким міським головою Миколою Романюком погоджували актуальні питання, які стосуються робіт на Привокзальній площі.

Нині робітники працюють над підведенням теплотраси та комунікацій.


Втім, ці роботи невдовзі доведеться проводити не лише навколо площі, а й безпосередньо на ній. Відтак рух транспорту майданом призупинять.

«Тролейбуси дні два-три не будуть тут ходити. Треба буде організувати доїзд людей від «Променя» до вокзалу маршрутками. Але, в принципі, їх тут стільки ходить, що з цим великих проблем не буде. Тут порядка 40 маршрутів мають кінцеву зупинку. Ну, трошки, доведеться людям потерпіти», - розповів Микола Романюк.

«Але потім люди побачать гарну площу з мощенням, будуть нові, гарні ліхтарі, будуть перенесені тролейбусні опори і розділяюча смуга з клумбою», - додав мер.

Подібна роздільна смуга у Луцьку є на проспекті Соборності. Втім, мерія ще не визначилась: там робитимуть просто газон чи клумбу.

Нині ж на місці майбутньої роздільної смуги паркуються автомобілі.



Щодо кіосків, які розташовані на площі, то у них майбутнього вже немає. «В проекті їх немає», - лаконічно висловився Микола Романюк.

Мер додає, що підприємці негативно сприймають цю новину, втім, таке рішення наразі актуальне для міста. «Все одно ми колись від тих кіосків відійдемо. Як швидко – важко сказати, але поступово відійдемо», - мовив Романюк.

Також проект реконструкції Привокзального майдану передбачає розташування трьох зупинок різних видів транспорту. Безпосередньо біля входу до вокзалу буде зупинка таксі, а обабіч майдану – маршруток та тролейбусів.


Відкриють оновлену площу разом із вокзалом. Це, згідно із планами «Укрзалізниці», відбудеться на початку жовтня.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
колюня Показати IP 23 Травня 2012 18:23
а якже- до жовтня...півторилюдини відпочиваючи працюють варто було б скритою камерою поспостерігати хоча б день.....
antikommi Показати IP 23 Травня 2012 23:59
Соколовська вбрана ніби на прогулянку.
Вася Показати IP 24 Травня 2012 09:01
А що це за село біля Романюка?
antikommi до Вася Показати IP 24 Травня 2012 10:18
Коля Осіюк. УЖКГ
Paulo Показати IP 24 Травня 2012 09:42
На 6 фотці Романюк на фоні казино (гральний бізнес поки заборонено в Україні) прихована реклама грального закладу :-))). PS: Всі гральні заклади закриті працює тільки "Імперія азарту". Журналісти де ВИ!!!
Вітюня Показати IP 24 Травня 2012 22:32
Там зараз комп'ютерний клуб. Цікавить доля привозу що біля вокзалу. Особисто як на мене - ряд кіосків виглядає по-європейські, а привоз дійсно потрібно реконструювати. ІМХО!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus