USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мільйони за «двохсотого»: сім'я ліквідованого окупанта влаштувала війну через компенсацію

19 Липня 2022 23:36
У російському місті Волгоград сім’я ліквідованого загарбника Валерія Коваленка влаштувала справжню війну за грошову компенсацію. Родичі не можуть поділити 10 млн рублів.

Про це пише місцеве видання, повідомляє УНІАН.

Сестра «двохсотого» росіянина Любов розповіла, що його ліквідували ще в лютому. Поки сім’я була зайнята організацією похорону, тітка Валерія присвоїла собі всі 10 млн рублів компенсації.

За словами сестри, ліквідованого окупанта виховував дідусь, тому гроші повинен був отримати він, а потім поділитись ними з іншими членами родини.
Тітці вдалося отримати компенсацію на законних підставах. Під час оформлення документів жінка пред’явила довіреність від діда, а після нарахування коштів зняла їх з банківського рахунку. Сестра окупанта обурена діями родички. Вона переконує, що тітка нібито ненавиділа її брата, не підтримувала з ним зв’язків та обзивала «виродком».

Любов через суд вимагає відібрати у тітки гроші, але російські юристи мають песимістичні прогнози. За словами адвокатів, довіреність була правильно оформлена. Тепер тітка може використовувати 10 млн рублів так, як захоче.

Тітка окупанта неохоче йшла на контакт з журналістами, але погодилася на короткий коментар. Жінка вважає своїх родичів неадекватами та не хоче про них навіть чути.

«З ними все з’ясовуйте, я не хочу про них нічого чути. Це дуже неадекватні люди, не хочу навіть про це говорити», – сказала вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Цікаво Показати IP 20 Липня 2022 08:03
Люди переживають за гроші а якого х....я він робив В Україні мовчать
1 Показати IP 20 Липня 2022 17:11
Взагалі не зрозумів цієї "новини". Хіба не плювати на кацапів і на їх розбірки за гроші?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus