USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

МОН призупиняє процес об'єднання вишів, – Лісовий

20 Березня 2024 12:05
Міністерство освіти і науки призупиняє процес об’єднання вишів на період вступної кампанії.

Про це рішення повідомив міністр освіти Оксен Лісовий, передає УП. Життя.

Він нагадав, що 14 березня стартувала реєстрація на цьогорічний національний мультипредметний тест (НМТ). Основна сесія тестування відбуватиметься з 14 травня до 25 червня. Далі розпочнеться вступна кампанія.

«Ми розуміємо, що і вступники, і заклади освіти вже активно до неї готуються. Тож вирішили у цей період не пропонувати на розгляд уряду зміни в мережі ЗВО, крім тих, що вже перебувають на погодженні у ЦОВВ (центральні органи виконавчої влади, – ред.). Йдеться про три проєкти розпоряджень, що стосуються об’єднань ЗВО у Львові, Кривому Розі та Дніпрі», – розповів Лісовий.

Читати ще: Повідомили, в яких країнах можна буде скласти НМТ-2024

Також міністр зазначив, що протягом наступних кількох місяців МОН працюватиме над розробкою плану розвитку окремих об’єднаних університетів і всієї мережі закладів вищої освіти у майбутньому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus