USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

На Рівненщині поліція відстрілювалася від 150 бурштинокопачів

7 Вересня 2017 22:59
Конфлікт між поліцією та незаконними старателями виник у другій половині дня 7 вересня в селі Більська Воля Володимирецького району. Група бурштинокопачів у кількості понад 150 чоловік чинила опір та не давала правоохоронцям виконувати свої службові обов’язки.

Про це інформує IA ZIK з посиланням на відділ комунікації поліції Рівненщини.

Наразі встановлено, що місцеві лісники їхали тракторами на територію заповідника, аби ліквідувати наслідки розмиття ґрунту та засипати ями у місцях незаконного видобутку бурштину. Їм на заваді стали близько 40 бурштинокопачів, заблокувавши рух.

Працівники лісу викликали на допомогу поліцейських. У селі Більська Воля дорогу правоохоронцям перегородили близько 150 місцевих мешканців, які почали чинити супротив та кидати каміння у бік правоохоронців. Поліцейські використали пристрої для відстрілу гумовими кулями і балончики зі сльозогінним газом.

Наразі конфлікт вичерпано. Попередньо відомо, що повідомлень про потерпілих не надходило.

У поліції проводиться перевірка, за результатами якої прийматиметься процесуальне рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Иван Показати IP 7 Вересня 2017 23:18
Этот бардак кому-то выгоден. Совсем охренели. Ради наживы изувечили природу. Не будет порядка в этой стране.
Сєня Показати IP 8 Вересня 2017 00:37
Оооо! Вічно бідні селюки заробили грошенят на бурштині і відчули себе крутими бандюками які думали що можуть протистояти поліції, но не тут то було, каменюки проти стволів не помогли, можуть спробувати ще раз але прийдеться удосконалити свою первісну зброю хоча б до списів і луків зі стрілами...
Сусід Показати IP 8 Вересня 2017 10:00
Скільки можна терпіти, чекати щось. ВЛАДА зробіть щось для законного видобутку БУРШТИНУ. щоб люди могли спокійно працювати, платити податки, відновлювати нимиж знищену природу. БУРШТИНОКОПАЧІ - схаменіться, що ви робите - ви дієте неправильно. Ви нищете природу, подумайте що ви залишете своїм дітям - гроші і пустку, де гроші непотрібні? ПОЛІЦІЯ - ДАЙТЕ ТИМ БУРШТИНОКОПАЧАМ ПІЗ....Й. Хай знають що неможна кидаити камінням у правоохорнців. Що треба жити за законами а не поняттями. Відловити та направити на адмін роботи по відновленню ландшафту лісів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus