USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинським дітям подарували «Мирне небо»

10 Травня 2016 22:31
Свято для дітей «Мирне небо» відбулося у Нововолинську.

Незважаючи на дощ, організатори дійства активно розважали дітлахів, аби ті справді весело провели час, повідомляє БУГ.

Представники Клубу Суперкниги встановили батут. Діти досхочу настрибались, адже вхід на атракціон був безкоштовним. Молодіжний ресурсний центр «Нові крила» організував конкурс дитячого малюнку та розпис аквагриму. Наталка Гавара протягом трьох годин сумлінно та натхненно всім охочим творила неповторні натільні візерунки – махенді.
Відразу після шоу мильних бульбашок взяв мікрофон керівник Клубу Суперкниги Роман Краснинський і розпочав розважальну програму: рухливі ігри та запальний дитячий сміх заполонив Майдан Незалежності. Танцювальний конкурс виграв казковий герой Міккі Маус, який цілий день фотографувався з усіма охочими. Завершальним акордом став виступ танцювальної школи MJDS (Mу Jump Dance School). Протягом більш як півтори години молоді танцівники з Нововолинська та Володимира Волинського під керівництвом Романа Дячка радували публіку карколомними виступами в стилі break dance, hip-hop, house.

Також усі присутні могли придбати та почастуватись солодощами ініціативної групи «Створимо свято разом». До слова, 20% від виручки за солодощі майстриня Любов Вавдійчик передала для ГО «Світ для дітей».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus