USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

На Волині горіли господарські споруди, солома і сміття, чоловіка з опіками госпіталізували

21 Вересня 2023 11:29
Минулої доби волинські рятувальники ліквідували чотири пожежі.

Про це інформують у ГУ ДСНС Волині.

21 вересня о 04:32 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу господарської споруди в смт Цумань Луцького району. На місце події вирушили вогнеборці 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ківерці спільно з працівниками місцевої пожежної охорони смт Цумань та Олика.

По прибуттю до місця виклику рятувальники провели розвідку пожежі та на гасіння займання подали три водяні стволи. Під час пожежі власник будівлі отримав опіки руки, його госпіталізували.
Учора о 13:42 рятувальники 11-ї ДПРЧ смт Шацьк ліквідували пожежу прибудови до дерев’яного житлового будинку в смт Шацьк Ковельського району.

В обох випадках ймовірна причина пожеж – коротке замикання електромережі.
Черговий підрозділ 22-го Державного пожежно-рятувального поста Берестечка приборкав займання соломи в тюках на відкритій території. Ймовірна причина події – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
Пожежники 15-ї ДПРЧ спільно з працівниками МПО села Привітне загасили пожежу сміття на відкритій території в селі Пʼятикори Володимирського району. Причину події встановлюють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus