USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

На Волині попрощалися із військовослужбовцем Іваном Кравцем

29 Червня 2022 09:27
28 червня провели в останню путь військовослужбовця Івана Кравця – справжнього патріота, люблячого чоловіка, батька двох дітей.

Жителі громади вийшли на встелені квітами вулиці, аби, стоячи на колінах, зустріти автомобіль із тілом Воїна, повідомляють у Маневицькій селищній раді.

Прощалися із бійцем у селі Костюхнівка, де він народився, виріс, створив свою сім’ю. Біля рідного будинку зібралися родичі, близькі, друзі, сусіди, побратими, жителі громади.

Прощання проходило на подвір’ї його будинку, потім труну провезли головними вулицями Костюхнівки. Марш очолювала почесна варта з місцевого військового комісаріату.

Прощання з Іваном Андрійовичем відбувалося у Свято-Михайлівській церкві рідного села. Дорогою від храму до кладовища домовину на руках несли військові.

Поховали військовослужбовця на місцевому кладовищі з усіма військовими почестями.

Як ми писали, волинський військовослужбовець Іван Кравець помер на Черкащині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus