USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Оперативний штаб Волині створив 17 мобільних груп реагування

3 Лютого 2015 13:44
Мобільні групи реагування готові до дій у надзвичайних ситуаціях. Їх створили рішенням оперативного штабу.

Про це йшлося під час оперативної відеонаради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з керівниками міст та районів Волині вчора, 2-го лютого.

Мобільні групи вже діють на Волині й проводять навчання, – запевняє начальник управління ДСНС у області Володимир Грушовінчук.

«На Волині створено регіональний оперативний штаб з надзвичайних ситуацій, керівником якого є губернатор. Під час засідання штабу вирішили організувати захист найважливіших об’єктів інфраструктури. Також на Волині, згідно з дорученням голови ОДА, діє 17 мобільних груп. У них є 278 одиниць техніки, особовий склад – 637 чоловік. Окрім того, на виконання вимог розпорядження Кабінету Міністрів України та розпорядженням голови облдержадміністрації встановлено режим підвищеної готовності функціонування територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту», - поінформував головний рятувальник краю.

Потому, Володимир Грушовінчук додав, що на Волині щодня моніторять ситуацію щодо виникнення можливих надзвичайних ситуацій.

Сьогодні ж, 3-го лютого, Волинська обласна державна адміністрація попереджає лучан що з 14:00 години до 15:00 години буде проводитися позачергова комплексна технічна перевірка системи оповіщення Волинської області. Буде застосована практична передача інформації (сигналу «Увага всім!») по радіотрансляційній мережі та включення електричних сирен.

Зауважимо, аби в обласному центрі було спокійніше, міліція і громадськість посилено патрулюють Луцьк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
У-ух! Показати IP 3 Лютого 2015 15:41
Необхідно піднімати та вивчати документацію по Цивільній Обороні Радянських часів,Там немає нічого що буде не корисне самостійності держави.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus