USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Парубій іде з посади

7 Серпня 2014 14:06
Секретар РНБО Андрій Парубій на власній сторінці у Фейсбуці підтвердив бажання піти у відставку з посади секретаря РНБО, повідомляє УНН.

"Подав у відставку з посади секретаря РНБО України", - наголосив він, додавши, що "в час війни коментувати відставку вважаю неприйнятним".

"Продовжую займатися допомогою фронту. В першу чергу - добровольчим батальйонам. Разом переможемо російського агресора. Слава Україні", - резюмував політик.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше з посиланням на видання "Цензор.НЕТ", яке посилається на власне джерело, Президент України найближчими часами підпише заяву секретаря РНБО Андрія Парубія про відставку.

"За даними джерела Цензор.НЕТ, очікується, що Петро Порошенко сьогодні підпише заяву про відставку секретаря Ради національної безпеки і оборони України Андрія Парубія", - йдеться у повідомлені.

У подальшому речник Президента України П.Порошенка Святослав Цеголко у власному мікроблозі у Твіттері наголосив, що президент "подякував секретарю РНБО за роботу".

"На будь-якій посаді Парубій залишається в команді президента. Порошенко подякував секретарю РНБО за роботу", - йдеться у повідомлені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
патріотКА Показати IP 7 Серпня 2014 14:12
"Наробив" справ і у кусти!!! От нав...ч!!!
Хівря Показати IP 7 Серпня 2014 14:12
Може совість проснулась що в такий час взяв матеріалку?
Отото Показати IP 7 Серпня 2014 15:00
Щури біжать з корабля. Забоявся розплати, наволоч. Тільки хто буде замість нього? Невже Рассел, який прибув до Київа?
))) Показати IP 7 Серпня 2014 15:40
сбежал. чуть умнее остальных, что ли?
сірий вовк Показати IP 7 Серпня 2014 16:09
Мля, це гололобе пад...о, що вбивало в лютому міліціонерів, розвалило країну, тепер ховається в кущі, мовляв, "я так, я нічого, я пити хочу...". Ну й пад....ка!
OTAK OT Показати IP 7 Серпня 2014 16:14
негоже холопам бути на такій посаді, тільки расово правильні мають право (жды)
Анонім Показати IP 7 Серпня 2014 17:22
один порядний - і того викидають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus