USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Податківці оштрафували власника магазину в Луцькому районі на 66 тисяч

11 Січня 2024 17:16
На Волині податківці під час фактичної перевірки виявили партію тютюнових виробів без марок акцизного податку.

Про це інформує ГУ ДПС у Волинській області.

9 січня працівники відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту із залученням працівників управління контролю за обігом підакцизних товарів провели фактичну перевірку в одному із сільських торгівельних закладів Луцького району.

Під час перевірки встановлено і задокументовано факти зберігання та реалізації тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка та алкогольних напоїв з ідентичними марками акцизного податку. Крім того, встановлено факт реалізації алкогольних напоїв за цінами, нижчими від визначених мінімальних роздрібних цін на алкогольні напої, порушення режиму програмування товарів із зазначенням коду товарної підкатегорії згідно з УКТ ЗЕД для підакцизних товарів та порушення порядку ведення обліку товарних запасів за місцем їх реалізації.
Під час перевірки працівники поліції, які невідкладно прибули на виклик, в рамках адміністративного провадження вилучили з незаконного обігу тютюнові вироби без марок акцизного податку в широкому асортименті, які незаконно зберігались у торгівельному закладі. Долю вилучених підакцизних товарів вирішить суд, а власника торгового закладу буде притягнуто до адміністративної відповідальності.
За результатами перевірки очікувана сума штрафних санкцій становить 66 тисяч гривень.

Читати ще: У Луцьку податківці оштрафували стоматолога-приватника майже на пів мільйона

Крім того, за результатами виявлених порушень буде вирішено питання щодо анулювання ліцензій суб’єкту господарювання. Також на власника торгівельного закладу складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 155-1 КУпАП.

Читати ще: За рік волиняни сплатили 16,8 млрд грн податків
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus