USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Професорів найбільших університетів Волині відзначили премією за заслуги в науці

19 Березня 2024 16:01
Двох професорів Волинського національного університету імені Лесі України та Луцького національного технічного університету відзначать обласною премією за заслуги у сфері науки.

Про це стало відомо під час позачергової сесії Волинської обласної ради.

Депутати вирішили відзначити у 2024 році обласною премією:

Громика Юрія Васильовича – проректора з навчальної роботи та рекрутації, професора кафедри української мови та лінгводидактики Волинського національного університету імені Лесі Українки;

Скляренко Наталію Владиславівну – професора кафедри архітектури та дизайну Луцького національного технічного університету, доктора мистецтвознавства.

Читати ще: «Провали в мовній політиці – одна з причин війни в Україні». Юрій Громик – про конфлікти з російськомовними переселенцями, «адін народ», матюки та московську церкву

Управлінню освіти і науки обласної державної адміністрації доручили забезпечити виплату грошової винагороди лауреатам премії 2024 року в розмірі чотирьох мінімальних заробітних плат кожному.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 19 Березня 2024 18:50
Де в Луцьку можна побачити їх результат роботи? Чи той результат тільки стос списаного паперу, який через пів року вкинуть в піч.
Волиняка до Анонім Показати IP 20 Березня 2024 08:17
Ще й не факт, що вони самі ті папери писали...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus