USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Писанка для Полі»: на благодійній акції у Луцьку збиратимуть кошти для онкохворої дівчинки

12 Квітня 2019 08:00
Маленькій онкохворій волинянці Поліні Мельник потрібна допомога. Напередодні Великодня у Луцьку організовують благодійну акцію, де збиратимуть кошти для лікування дівчинки в Італії.

Про це повідомила Юля Панасюк.

«Напередодні світлого свята Великодня запрошуємо Вас на благодійний захід «Писанка для Полі», який відбудеться у холі РЦ"Промінь". Тут Ви зможете ближче ознайомитися з різними техніками розпису писанок, наблизитися до таємниць народних ремесел, поринути у світ українських традицій святкування Великодня.

Таким чином, Ви можете не лише власноруч виготовити етновиріб, а й долучитися до доброї справи – допомогти Полінці Мельник у боротьбі із хворобою.

Кошти, зібрані під час акції, будуть передані на лікування дівчинки», – йдеться у повідомленні.

Благодійний захід відбудеться 14 квітня з 11 до 19 години.

Нагадаємо, Поліні Мельник 8 років, в липні минулого року їй лікарі поставили страшний діагноз ,,Нейробластома позаочеревинного простору(а саме правого наднирника)3 стадія. В часі лікування та обстежень виявилося, що пухлина дала метастази в грудний та поперековий відділи хребта, а також множинні метастази в кістки бедер. Поля перенесла операцію в Київському інституті раку з часткового видалення пухлини, після попередніх 2-х блоків хіміотерапії в відділенні онкогематології обласної дитячої лікарні, що в Луцьку. Але пухлина дала швидкий повторний ріст.

З 10 березня знаходиться на лікуванні в Італійській клініці «Бамбіно Джезу». Там дівчинці зробили всі необхідні діагностичні обстеження та розпочали хіміотерапію.

Підтримати Полінку фінансово можна переказавши кошти на рахунок мами:

4149439394152437 Мельник Олена
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus