USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сімом Героям з Нововолинська відкрили меморіальні дошки

21 Березня 2024 19:27
21 березня на фасаді Нововолинського ліцею №6 відкрили та освятили меморіальні дошки полеглим Захисникам, учням закладу освіти: Максиму Білецькому, Миколі Бойчуну, Віктору Братчуку, Сергію Власюку, Ігорю Гаврилюку, Олександру Герасимчуку, Олександру Пущалу.

Міський голова Борис Карпус висловив слова пошани до полеглих воїнів, подякував їхнім батькам за виховання патріотів своєї країни, повідомили у міськраді.

Священники Свято-Михайлівського храму звершили молитву й освятили пам’ятні дошки. Рідні полеглих Захисників, колектив вчителів та учнів ліцею молитвою попросили Господа про спасіння душ загиблих.

Читати ще: У Володимирі відкрили меморіальні дошки п'ятьом загиблим Героям

Хвилиною мовчання та покладанням квітів вшанували подвиг Героїв.

Раніше на фасаді ліцею №6 були встановлені пам’ятні дошки учаснику Революції Гідності, Герою України Сергію Байдовському, учасникам антитерористичної операції Сергію Бугайчуку, Петру Морозу, Роману Бірюкову.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus