USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.72 9.85

«Це були найкращі пологи», – породілля з Рівного про Волинський перинатальний центр

1 Травня 2020 07:00
Рівнянка Зоя Слудчик розповіла, як народжувала у Волинському обласному перинатальному центрі.

За її словами настільки високого рівня вона не очікувала побачити у медичному закладі, повідомляє ЧаРівне.

«У мене приємний шок був одразу з порогу- санпропускника. Я приїхала народжувати як зазвичай – з величезними пакунками, де були посуд, постільна білизна та багато інших речей. Поруч зі мною заходили інші жінки, я була здивована, чому ж у них немає з собою речей? Виявилось, цього усього нести з собою у перинатальний не потрібно. Тут є чудова зона для прийому їжі, гарний посуд, постільну білизну розпакували переді мною. Мило, туалетний папір, паперові рушнички тут завжди на місці, їх також не потрібно нести з собою.

Харчування тут як у хорошому санаторії, їжа не схожа на лікарняну. Усе смачне, гарно подане. Більше того, якщо комусь із родичів немає можливості провідувати жінку, тут є кафе з помірними цінами. У ньому чоловік мені купував навіть компот з сушки», – розповідає породілля.
Народжувала Зоя Слудчик шляхом кесарського розтину. Оперував пацієнтку лікар, якого у Рівному знає чимало пацієнтів, – Сергій Сулімовський. Останніх кілька місяців він працює у Волинському обласному перинатальному центрі.

«У мене все пройшло чудово! Лікарі, медпрацівники, які були на моїх пологах – це справжня команда професіоналів. Я відчувала їх підтримку, турботу, жодного разу не хвилювалась, що піде щось не так.

Я вдячна кожному з них. Зараз ми з донечкою вже вдома, ростемо, набираємо вагу, навчаємось новому.

Тому, щиро дякую цим лікарям, які допомогли мені при пологах, перших годинах після народження моєї дівчинки. Це – Сергій Сулімовський, старший лікар-акушер-гінеколог пологового відділення, Лариса Лукасевич, завідувачка відділення екстрагенітальної патології вагітності, Іван Вороблевський, завідуючий відділення анестезіології та інтенсивної терапії з методами еферентної терапії, Тетяна Матева, завідувачка відділення анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених, Інна Кузьмич та Олександр Кузьмич – неонатологи відділення новонароджених, що перебувають спільно з матерями.

Більше того, народжувати у Волинському перинатальному я порекомендувала порузі з Костополя.

У неї була двійня і певні ускладнення вагітності. Завдяки Сергію Сулімовському пологи пройшли чудово, дітки народились здоровими», – додає рівнянка.
За словами рівнянки, комфорту у стінах медзакладу додає майже домашня обстановка у палатах.

Післяпологові палати у відділенні сумісного перебування матері і дитини розташовані за системою боксів. У кожному – по дві палати з душовими кабінами й туалетами. Вони є одномісні та одномісні системи люкс – із диванами для членів родини породіллі. У палатах стоять ваги для новонароджених, пеленальні столики, зручні ліжка.

«Коли нас перевели у післяпологовому палату я побачила наскільки тут все продумано, щоб мама з дитинкою почувалися, як удома. Тут зручні ліжка, матраци, є холодильник, мікрохвильовка, телевізор. Більше того, усе виглядає гармонійно, стильно.

Просторі коридори, кабінети облаштовані сучасним обладнанням, по-домашньому затишні палати – це все ще раз підкреслює, що Волинський перинатальний центр орієнтований на щасливу сім’ю. І я як пацієнтака та щаслива матуся не втомлююся дякувати за можливість народжувати у такому закладі і в команді таких чудових лікарів», додає жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
локі Показати IP 1 Травня 2020 07:20
Таке враження що вона народжує щодня))))
локі Показати IP 1 Травня 2020 07:22
Я приїхала народжувати як зазвичай
вона Показати IP 1 Травня 2020 09:02
Волинська медицина є набагато кращою від Рівненської в усьому.
1 Показати IP 1 Травня 2020 12:17
А ж гордість бере за наших докторів))) Приємно таке читати
Анна Показати IP 1 Травня 2020 14:05
Дуже рада за Зою, що вона отримала медичну допомогу від найкращих лікарів Перинатального центру Волині. Дійсно Перинатальний центр Волині найкращій медичний заклад - завдяки Ігору Палиці, який приклав немалих зусиль для його відкриття: добився відповідного фінансування з держави + кошти свого благодійного фонду "Тільки разом" - найсучасніше обладнання, малюнки на стінах, ланшафт біля будівлі. І зараз у всьому їх підтримує і допомагає - вирішує їх питання. "Мило, туалетний папір, паперові рушнички тут завжди на місці" - а про заробітну плату працівників чому ніхто не напише, яка вона??? Можливо не на те гроші витрачаються!!! НАЖАЛЬ, Ігор Петрович забув про інші медичні заклади м. Луцька та Волинської області, в яких вже дуже давно не оновлювалося медичне обладнання, не робився ремонт. Шкода що тільки один заклад в такий важкий час має таку підтримку, а про інших забули!!!
Юлія Показати IP 3 Грудня 2021 22:19
Доброго вечора, порекомендуйте будь ласка хорошого акушерка гінеколога❤ Дякую)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus