USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У Берестечківському ліцеї відкрили меморіальну дошку на честь загиблого на війні випускника

5 Квітня 2024 20:31
У ЗЗСО «Берестечківський ліцей» відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь загиблого Героя, випускника навчального закладу Ляшука Сергія Володимировича. Солдат кулеметник 68-ї окремої Єгерської бригади загинув 2 липня 2022 року на бойових позиціях між селами Пречистівка і Шевченкове Донецької області, захищаючи територіальну цілісність України.

Про це інформують у Берестечківській громаді.

На урочистому заході були присутні рідні, друзі, знайомі, однокласники, представники влади та небайдужі жителі.

Право відкрити меморіальну дошку було надано однокласнику Героя Роману Нестеруку.
Настоятель Свято-Троїцького собору м. Берестечко о. Миколай Качмар відслужив чин заупокійної літії та освятив пам’ятну дошку. Із скорботними словами виступив міський голова Ігор Грудзевич. По завершенню заходу всі присутні вшанували пам’ять Героя покладанням квітів.

Читати ще: У ліцеї на Волині відкрили меморіальну дошку загиблому бійцю Олегу Миткалику

«Відтепер пам’ятний знак на стіні ліцею буде постійним спогадом нам і наступним поколінням про патріотизм і героїчний подвиг випускника освітнього закладу та захисника рідної Батьківщини. Допоки ми живі – житиме пам’ять про Героїв!» – наголосили в громаді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus