USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У комунальних закладах і підприємствах Луцька списуватимуть застаріле обладнання

1 Серпня 2018 18:37
У комунальних закладах і підприємствах Луцька спишуть обладнання, яке вийшло з ладу та не підлягає ремонту.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 1 серпня.

Як повідомила начальник відділу управління майном міської комунальної власності Луцької міськради Алла Грабко, пропонують списати ігрове обладнання «Місток перехід для ясельних груп», первісною вартістю – 3,462 тисячі гривень та залишковою вартістю – 982 гривні управлінню освіти. Деревина, з якої виготовлений цей місток, згнила, тож він став небезпечним для використання дітьми.

Також списанню підлягає обладнання, що перебуває на балансі Комунального лікувально-профілактичного закладу «Міська клінічна стоматологічна поліклініка» (стільчик стоматологічний вертушка, лампа фото-полімерна діодна, ультразвуковий скалер, бормашина портативна, ноутбук НР, лампа фото-полімерна «Woodpecker», компресор ТОП-300 та скалер). Є заключення про те, що обладнання перебуває у неналежному технічному стані, зношене і ремонт обладнання економічно недоцільний.

Для КП «Луцьке підприємство електротранспорту» погодили списання підігрівача діаметром 273 мм, 1993 року випуску, первісною вартістю 13,33 тисячі гривень, який перебуває у незадовільному технічному стані та не підлягає подальшій експлуатації. Пристрій має наскрізні пошкодження корпусу і не підлягає ремонту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus