USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У Ковелі відкрили оновлений підрозділ поліції з системою відеомоніторингу

28 Жовтня 2022 18:23
У Ковельському районному управлінні поліції на Волині відкрили оновлене приміщення з системою відеомоніторингу Custody records. Це вже четвертий такий підрозділ поліції на Волині.

Про це повідомили в секторі комунікації поліції області.

Участь у заході взяли начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко, начальник Управління дотримання прав людини Руслан Горяченко, голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко, голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, голова Ковельської РДА Ольга Черен, Ковельський міський голова Ігор Чайка, представники інших органів влади та правоохоронці.

Юрій Крошко наголосив, що на ремонтні роботи було залучено майже три мільйони гривень, частину з яких надала Ковельська громада.
«Роботи були заплановані ще в минулому році, гроші були закладені, тож вирішили таки добудувати це приміщення, незважаючи на воєнний стан. Адже ми й воюємо за те, щоб утверджуватись як європейська держава, де всі заслуговують на гідні умови», – відзначив він.

Начальник Управління дотримання прав людини Руслан Горяченко наочно показав, як працює система відеомоніторингу та що вона означає для поліцейських, затриманих чи звичайних відвідувачів підрозділу.
Нині приміщення управління поділене на дві частини: службову і для роботи з громадянами, все заведено під відеоспостереження, яке тут відбувається 24/7. Є облаштований фронт-офіс, де завжди присутній поліцейський, який надасть кваліфіковану допомогу або покличе того, хто точно допоможе людині.
Присутнім продемонстрували весь етап затримання й допиту особи, яка, за легендою, вчинила правопорушення. Так, потрапляючи в підрозділ, особа має пройти інтерв’ювання з інспектором з дотримання прав людини, потому поспілкуватися із захисником та слідчим.
Облаштовано тут і вбиральню, в тому числі для маломобільних груп, написи продубльовані шрифтом для незрячих, є пандуси, тобто виконані і всі умови безбар’єрності.

Наприкінці, Юрій Крошко з присутніми очільниками влади області вручили ключі від трьох нових службових автомобілів поліцейським.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 28 Жовтня 2022 19:14
зарплату коли підвищать поліцейским ?
До дідо Показати IP 28 Жовтня 2022 21:29
За що??? Все наП, під....си!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus