USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

У ліцеї на Волині відремонтували їдальню

5 Січня 2024 20:57
У Старозагорівському ліцеї Локачинської селищної ради відремонтували їдальню, оснастивши її сучасним обладнанням.

Про це інформують у селищній раді.

Оскільки діти цього навчального закладу раніше харчувались в умовах, далеких від ідеальних, а працівники кухні здійснювали приготування їжі в неналежних умовах, було прийнято рішення повністю відремонтувати приміщення харчоблока та їдальні і оснастити кухню новим обладнанням.

Читати ще: Занедбану їдальню волинського підприємства-банкрута продають на аукціоні

Підхід до розв’язання цього питання став комплексним: ремонт приміщення вирішено здійснити коштом селищного бюджету, а наповнення обладнанням – забезпечити за небюджетні кошти.

Поточний ремонт та придбання будівельних матеріалів було здійснено за кошти селищного бюджету на суму 714 тисяч гривень. Завдяки співпраці з проєктом USAID «ГОВЕРЛА» громаді вдалося наповнити харчоблок і їдальню сучасним обладнанням, меблями та посудом на суму 772 тисяч, які були закуплені представниками проєкту.

Читати ще: У ліцеї Володимира відремонтували їдальню

Після закінчення канікул учні матимуть змогу харчуватись, а працівники кухні – здійснювати приготування їжі, в оновленому харчоблоці, який відповідає всім сучасним вимогам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus