USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку дарують дуба в обмін на чек від піцерії

16 Березня 2016 16:30
У Луцьку розпочалася екологічна акція на озеленення нашого краю. Ідею реалізує еко-кафе «Дядя Pizza». Саме його представники зініціювали, щоб відвідувачі закладу внесли свою лепту в озеленення міста і зробили так, щоб у багатьох з нас теж був свій особистий «еко» куточок.

Про це повідомили організатори заходу.

Весна – пора зародження нового життя та нових звершень! Вже зовсім скоро розпочнеться серія масових заходів щодо облагородження територій, прибирань, «суботників» тощо. Втім, якщо наше особисте здоров’я – це справа кожного окремо, то здоров’я нашої планети – спільна мета!, - нагадують організатори.

Протягом тижня (13 – 20 березня) за кожні 100 гривень у чеку представники «Дядя Pizza» дарують саджанець дуба, який можна висадити в улюбленому місці.

«Ми закупили аж 1000 саджанців, але готові придбати ще, якщо наша еко-акція стане вам до вподоби;) На сторінках закладу в Facebook, Вконтакте та Instagram «Дядя Pizza» оголошує конкурс селфі з висадженими деревцями! Серед найкреативніших фото ми розіграємо сертифікати на 10 еко-піц від закладу!», - йдеться у повідомленні організаторів заходу.

Деталі акції – за цілодобовим номером 099 167 70 05.

P.S. від «Дядя Pizza»: І порада чоловікам: якщо ви ще не виконали настанови відомого прислів’я про сина, будинок та дерево, то саме час починати! А «Дядя Pizza» подбає як мінімум про деревце;)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 16 Березня 2016 22:06
От тепер і думай як співставляються два лозунги: "Подаруй життя - посади дерево", та "З'їж піцу - вріж дуба".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus